Семінар “Основи сенсорної оцінки харчових продуктів”

👀Представники ТОВ “Фірма Фавор”, а саме, заступник директора з якості – Ірина Здоренко та завідувачка лабораторії – Олена Михайленко відвідали 👉 семінар “Основи сенсорної оцінки харчових продуктів”, який був націлений на вдосконалення сенсорних здібностей та розвитку можливості моделювати органолептичні властивості в процесі розробки нових продуктів.🤝🦸
😉хочемо висловити щиру подяку за чудовий семінар та нові знання.🔥
Компетентність та професіоналізм спікерів, їх вміння передати складний матеріал у доступній формі – це просто ВАУ!!!👏👍
Ви надихнули нас на подальший розвиток.
Дякуємо за Ваш час, зусилля та відданість справі.💕