Конференція “Технології здорового харчування”

Сьогодні на конференції “Технології здорового харчування” 💚 маємо можливість
презентувати лінійку #АМА для функціонального харчування.
✅АМА – інноваційні продукти для покращення харчових звичок та створення здорового майбутнього.💪 🇺🇦
Серед ключових спікерів:
🔹 Олег Швець, президент Асоціації дієтологів України, який розповів про важливість здорового вибору в харчуванні для кожного українця.
🔹 Лариса Баль-Прилипко, декан факультету харчових технологій НУБІП України, яка поділилася перспективами новітніх технологій у харчовій індустрії ХХІ століття.
🔹 Антоніна Міронова, завідувачка відділу молочних продуктів Інституту продовольчих ресурсів НААН, що розповіла про інновації у переробці молочної сировини для створення нових харчових продуктів.
🌱💪Здорове харчування — це не просто тренд, а необхідність для кожного з нас! В умовах швидкого темпу життя та постійних змін у навколишньому середовищі правильний вибір продуктів стає важливим кроком для збереження здоров’я та енергії на кожен день.🥛🌈