Конференція “Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи”

Раїса Василівна: Сьогодні я мала величезну честь відвідати захід, присвячений 140-річчю Національного університету харчових технологій — IV міжнародну науково-практичну конференцію “Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи”.
💬На конференції я виступила з доповіддю на тему “Формування харчових звичок, інноваційні продукти в молочній промисловості. Погляд виробника”.
Конференція була дуже змістовною, адже учасники обговорювали актуальні питання здорового харчування, обмінювалися інноваційними ідеями та досвідом, що робить її не лише навчальним, але й практично важливим заходом для всіх присутніх. Була вражена глибиною та змістовністю виступів колег, які поділилися надзвичайно цінними ідеями та досвідом.
Особливо хочу відзначити блискучі виступи д.т.н., професора Галини Олександрівни Сімахіної, академіка Оксани Сергіївни Шульги та професора Галини Євгеніївни Поліщук. Їхні доповіді не лише продемонстрували бездоганний професіоналізм, але й надихнули нас на нові звершення у сфері здорового харчування. Вони справді є яскравими прикладами лідерства в науці та освіті!
🍽️ Окрему подяку хочу висловити організаторам конференції за створення такого неймовірного простору для обміну знаннями. Ми також приготували дегустацію наших продуктів профілактичної дії, адже у цей осінньо-зимовий період особливо важливо підтримувати імунітет. Гостям сподобалося 🙂.
👏 Дякую всім учасникам за активність, конструктивні обговорення, разом ми справді робимо великий внесок у майбутнє здорового харчування. 💚